Cabinet oftalmologie

Dr. Maria Oprescu, medic primar oftalmolog, si Dr. Anca Oprescu-Girneata, medic specialist oftalmolog, realizeaza consultatii oftalmologice complete in cel mai modern cabinet oftalmologic din oras, dotat cu aparatura de ultima generatie.


Consultatia cuprinde:
- masurarea acuitatii vizuale si determinarea dioptriilor pentru ochelari sau lentile de contact, inclusiv pentru lentile bifocale si progresive;
- masurarea presiunii intraoculare;
- examen complet al polului anterior si al fundului de ochi;
- examinare, masuratori si programari in vederea inteventiilor chirugicale oftalmologice (pentru cataracta cu implant de cristalin artificial foldabil prin microincizii, pentru glaucom, chalazion, tumori ale pleoapelor si conjunctivei).

Pentru completarea consultatiei, se pot efectua o serie de investigatii paraclinice, precum tomografia retiniana in coerenta optica si camp vizual computerizat.

CATARACTA

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului si tinde sa apara la toata lumea, mai frecvent dupa varsta de 65 de ani.

GLAUCOM

Glaucomul este o afectiune oculara frecvent intalnita, in care vederea poate fi afectata ireversibil de cresterea presiunii intraoculare.

OCHIUL DIABETIC

Stiati ca pacientii cu diabet pot dezvolta afectiuni oculare din cauza diabetului care pot duce la orbire?

VEDERE BUNA LA ORICE DISTANTA

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

Examenul oftalmologic periodic este cea mai buna metoda pentru depistarea eventualelor afectiuni ce va pot scadea vederea, permitand diagnosticarea precoce si tratamentul corect.

Trimite-ne un mesaj