Clinica Oftalmologica OpticArt Targoviste

Clinica Oftalmologica OpticArt TargovisteS-a deschis Centrul Oftalmologic Optic Art, o locatie special gandita si construita pentru ingrijirea completa a sanatatii ochilor.

Va asteptam cu cabinete de consultatii dotate cu aparatura performanta de ultima generatie, medici cu experienta, optica medicala cu cea mai mare gama de rame si lentile de ochelari, de la produse avantajoase ca pret pana la branduri renumite de rame precum Ray-Ban, Police, Ninca Ricci, Escada, Guess, Vogue, Jaguar, Tommy Hilfiger si multe, multe altele, precum si lentile premium avantajoase.

Centrul oftalmologic Optic Art aduce in premiera o sala de operatii moderna, la standarde europene, utilata cu cu cele mai performante aparate pentru operatii de cataracta si alte tipuri de interventii.

Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati la 0725216409 de luni pana vineri intre 10:00 si 19:00 si sambata de la 09:00 la 13:00. Va asteptam.

Clinica Oftalmologica OpticArt Targoviste Harta
CATARACTA

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului si tinde sa apara la toata lumea, mai frecvent dupa varsta de 65 de ani.

GLAUCOM

Glaucomul este o afectiune oculara frecvent intalnita, in care vederea poate fi afectata ireversibil de cresterea presiunii intraoculare.

OCHIUL DIABETIC

Stiati ca pacientii cu diabet pot dezvolta afectiuni oculare din cauza diabetului care pot duce la orbire?

VEDERE BUNA LA ORICE DISTANTA

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

Trimite-ne un mesaj