Optica medicala


Va asteptam in cel mai modern cabinet oftalmologic din oras, dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru consultatii oftalmologice complete efectuate de Dr. Maria Oprescu, medic primar oftalmolog, doctor in oftalmologie si de Dr. Anca Oprescu-Girneata, medic specialist oftalmolog. Pentru servicii complete, optica medicala va ajuta sa realizati ochelarii de care aveti nevoie.

Montam ochelarii dumneavoastra respectand intocmai reteta, lucru foarte important, astfel incat sa vedeti bine cu ochelarii prescrisi.

La noi veti gasi intotdeauna preturi foarte avantajoase, pentru rame, lentile si accesorii. Avem cea mai mare varietate de rame, cu preturi pentru toate buzunarele (metal, plastic, fir, capse, titan flex), inclusiv branduri renumite (RayBan, Vogue, Carolina Herrera, Police, Prada, Dolce&Gabbana si multe, multe altele). Completam cu lentile simple (monofocale) cu durificare, cu antireflex sau heliomate (fotocromatice), lentile bifocale si lentile premium progresive de la cei mai buni furnizori pentru a obtine ochelarii perfecti, atat calitativ cat si ca pret.

Va oferim si sfaturi pentru ingrijirea corecta a ochelarilor si accesorii la alegere: tocuri, lavete, snururi, iar reparatiile ochelarilor sunt gratuite pentru clientii nostri (inlocuire de suruburi, pernite, indreptari ale ramei).

CATARACTA

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului si tinde sa apara la toata lumea, mai frecvent dupa varsta de 65 de ani.

GLAUCOM

Glaucomul este o afectiune oculara frecvent intalnita, in care vederea poate fi afectata ireversibil de cresterea presiunii intraoculare.

OCHIUL DIABETIC

Stiati ca pacientii cu diabet pot dezvolta afectiuni oculare din cauza diabetului care pot duce la orbire?

VEDERE BUNA LA ORICE DISTANTA

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

Pentru orice ochelari achizitionati de la optica medicala OPTIC ART beneficiati gratuit de reparatiile ce pot aparea pe parcursul folosirii (inlocuire pernite nazale, suruburi, reglaj).

Consultatia cuprinde:
• masurarea acuitatii vizuale si determinarea dioptriilor pentru ochelari sau lentile de contact, inclusiv pentru lentile bifocale si progresive;
• masurarea presiunii intraoculare;
• examen complet al polului anterior si al fundului de ochi;
• examinare, masuratori si programari in vederea inteventiilor chirugicale oftalmologice ( pentru cataracta cu implant de cristalin artificial foldabil prin microincizii, pentru glaucom, chalazion, tumori ale pleoapelor si conjunctivei);

Examenul oftalmologic periodic este cea mai buna metoda pentru depistarea eventualelor afectiuni ce va pot scadea vederea, permitand diagnosticarea precoce si tratamentul corect.
Pentru completarea consultatiei, se pot efectua o serie de investigatii paraclinice, precum tomografia retiniana in coerenta optica si camp vizual computerizat.

Pentru orice ochelari achizitionati de la optica medicala OPTIC ART beneficiati gratuit de reparatiile ce pot aparea pe parcursul folosirii (inlocuire pernite nazale, suruburi, reglaj).

Trimite-ne un mesaj