Tomografii retiniene - OCT

Sa vedem ceea ce nu este la suprafata este esential pentru sanatatea ochilor tai.
Exista afectiuni oculare in care in stadiile initiale consultul oftalmologic poate sa nu evidentieze toate modificarile, precum retinopatia diabetica, degenerescenta maculara legata de varsta, glaucomul sau suspiciunea de glaucom, membrane preretiniene, gauri maculare.

Tomografia retiniana arata in detaliu straturile retinei centrale si astfel sunt vizibile si cele mai fine modificari. Ea ne ajuta sa stabilim un diagnostic de certitudine si, acolo unde este cazul, sa urmarim evolutia bolii sau raspunsul la tratament.
Screeningul cu tomografie oculara (efectuarea tomografiei oculare chiar daca totul pare normal) diagnosticheaza boli cu potential de orbire, care va pot afecta calitatea vietii.
Tomografia oculara este o investigatie care nu foloseste radiatii ionizante, fiind sigura si repetabila oricand este nevoie.

Programeaza-te la o tomografie retiniana la numerele de telefon 0245.211.964 sau 0725.216.409.

Beneficiati de ultimele inovatii ale imagisticii medicale !

Acum aveti posibilitatea efectuarii de tomografii retiniene (OCT) cu aparatura de ultima generatie, TOPCON 3D OCT 2000, pentru diagnosticul si urmarirea diverselor afectiuni retiniene.

Efectuam tomografii in coerenta optica pentru diagnosticul si urmarirea:
- glaucomului;
- afectiunilor retiniene: degenerescenta maculara legata de varsta, retinopatie diabetica, afectiuni maculare congenitale sau dobandite, afectiuni vasculare retiniene;
- afectiuni corneene.

CATARACTA

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului si tinde sa apara la toata lumea, mai frecvent dupa varsta de 65 de ani.

GLAUCOM

Glaucomul este o afectiune oculara frecvent intalnita, in care vederea poate fi afectata ireversibil de cresterea presiunii intraoculare.

OCHIUL DIABETIC

Stiati ca pacientii cu diabet pot dezvolta afectiuni oculare din cauza diabetului care pot duce la orbire?

VEDERE BUNA LA ORICE DISTANTA

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

Trimite-ne un mesaj