Vedere buna la orice distanta

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

Lentilele de ochelari bifocale iti ofera in aceeasi pereche de ochelari confortul de a vedea clar la distanta (televizor, mers pe strada, condus), cat si la distanta de citit.

Lentilele de ochelari progresive sunt cele mai bune lentile pentru purtatorii de ochelari presbiti, ele iti ofera o vedere clara la orice distanta, de la 30 de cm pana la infinit, in aceeasi pereche de ochelari.

Esti purtator de ochelari de distanta si ai un eveniment la care ai vrea sa participi fara a purta ochelari? Te invitam sa incerci gratuit lentile de contact adaptate nevoilor tale, iti oferim toata instruirea necesara portului lentilelor de contact si produsele necesare ingrijirii lor si a ochilor tai. Exista lentile de contact pentru miopie, hipermetropie, astigmatism, dar iti putem oferi si lentile de contact multifocale, similare lentilelor progresive pentru ochelari.

Te asteptam la un consult!

Programari la telefon 0245.211.964 sau 0725.216.409.

CATARACTA

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului si tinde sa apara la toata lumea, mai frecvent dupa varsta de 65 de ani.

GLAUCOM

Glaucomul este o afectiune oculara frecvent intalnita, in care vederea poate fi afectata ireversibil de cresterea presiunii intraoculare.

OCHIUL DIABETIC

Stiati ca pacientii cu diabet pot dezvolta afectiuni oculare din cauza diabetului care pot duce la orbire?

VEDERE BUNA LA ORICE DISTANTA

Daca esti deja purtator de ochelari de distanta si de citit si te-ai saturat sa umbli cu doua perechi de ochelari pe care sa ii tot schimbi, trebuie sa stii ca exista solutii mai bune.

 • doc-diana

  Dr. Maria Oprescu

  Medic primar oftalmolog, doctor in oftalmologie

  Program consultatii cu programare: Luni-Joi: 14:00 - 19:00; Sambata 9:00 - 13:00

 • doc-sophie

  Dr Anca Oprescu-Girneata

  Medic specialist oftalmolog

  Program consultatii oftalmologice adulti si copii: Vineri: 11:00 - 18:00; Sambata 9:00 - 13:00.

Trimite-ne un mesaj